Skip to main content

Suomalainen Plus Katsastus laajentaa asemaverkostonsa Pohjois-Pohjanmaalle. Alkuvuodesta tehdyllä kaupalla se hankki omistukseensa Savarin Katsastuksen toimipisteet Ylivieskasta, Haapavedeltä ja Pihtiputaalta sekä Meinalan Katsastuksen toimipisteet Kalajoelta ja Kannuksesta.

Plus Katsastus perustaa uuden yhtiön, Plus Katsastus Pohjois-Pohjanmaa Oy:n. Uusi yritys jatkaa katsastusasemien toimintaa ilman katkoksia asiakaspalvelussa. Uuteen yhtiöön tulee myös osakkaiksi Savarin Katsastuksen ja Meinalan Katsastuksen entisistä omistajista Timo Siermala, Mika Vihelä ja Harri Partti.

Plus Katsastuksen kannalta oli tärkeää saada entisiä omistajia uuteen yhtiöön mukaan avainhenkilöiksi. Tällä toimella pystymme jatkamaan asemilla sitä hyvää työtä jota on jo vuosikaudet tehty. Uusi alue vaatii myös paikallista osaamista, asiakkaiden sekä heidän vaatimiensa palveluiden tuntemista. Henkilöstöön tai toimintaan ei ole muutoksia tulossa toteaa Plus Katsastuksen toimitusjohtaja Heikki Nikkola.

Plus Katsastus on katsastusalan toiseksi suurin toimija Suomessa. Nyt tehdyn kaupan jälkeen ketjuun kuuluu yhteensä 28 katsastusasemaa. Palveluita tarjotaankin jo lähes kaikissa suurissa kaupungeissa Etelä-Suomessa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Kajaanissa sekä nyt myös Pohjois-Pohjanmaalla. Ketjun markkinaosuus on 9,5% Suomen katsastusmarkkinoista. Plus Katsastus työllistää tällä hetkellä jo yli 150 autoalan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto kuluvana vuonna tulee olemaan n. 16 miljoonaa euroa.