Plus konserni on 100% suomalainen yritys, tällä hetkellä työllistämme n. 80 autoalan ammattilaista 14:lla toimipisteellämme ympäri Suomea. Olemme aloittaneet ensimmäisenä katsastusasemaketjuna autojen huoltopalvelut Mobil Expressin kanssa.

Toimintamme laajentuu ja haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Me pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset edut ja mukavan työympäristön.
Työ on mielenkiintoisen ja arvostettua. Meillä voit kehittyä ja kouluttautua ammatissasi!
Tervetuloa töihin mukavaan yrittäjähenkiseen työyhteisöön.

 • Katsastusmies, Hämeenlinna

  Haemme Hämeenlinnan katsastusasemallemme katsastusmiestä.

  Hakijalla riittää kevyenkaluston katsastusoikeudet.

  Olemme tarvittaessa valmiita myös kouluttamaan henkilön tehtävään. Katsastajaksi koulutettavalta vaaditaan auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus, sekä vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Myös ammatti- tai erityisammattitutkinnon suorittanut autonasentaja voi hakea tehtävään, jos korjaamokokemusta on vähintään 36 kk.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin. Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä!

  Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

  Lisätiedot ja hakemukset

  Jukka Tervola, Plus Katsastus Oy
  liiketoimintajohtaja
  puh. 040 544 9246
  jukka.tervola@plus.fi

 • Katsastusmies, Helsinki, Vantaa

  Plus Katsastuksen kiireet jatkuvat pääkaupunkiseudulla ja tarvitsemme lisää katsastusmiehiä joukkoomme. Katsastusmiehen työtehtäviä ovat lähinnä kevyen kaluston katsastukset. Olemme valmiita myös kouluttamaan autoalaa tuntevan henkilön tehtävään.

  Katsastajaksi koulutettavalta vaaditaan auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus, sekä vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Myös kolmannen vuoden opinnot suorittanut insinööriopiskelija tai erityisammattitutkinnon suorittanut autoasentaja voi hakea tehtäviin.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin. Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä! Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

  Lisätiedot ja hakemukset

  Marko Aavikko, Plus Katsastus Oy
  toimitusjohtaja
  puh. 040-506 6686
  marko.aavikko@plus.fi

 • Monimerkkiasentaja, Plus Pikahuolto Oy, Turku

  Plus Pikahuolto hakee Turun Vähäheikkiläntien Autofit-autokorjaamon vahvaan joukkoon ammattitaitoista

  MONIMERKKIASENTAJAA

  Hakijalta edellytämme laajaa osaamista eri automerkeistä sekä rentoa myyntihenkistä palveluasennetta. Kaikki erityisosaaminen autoalalta lasketaan eduksi.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja mukavan työilmapiirin. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan!

  Lisätiedot ja hakemukset

  Lisätiedot ja hakemukset 28.1.2019 mennessä:
  Tomi Jokinen puh. 040 834 3212, tomi.jokinen@plus.fi