Plus konserni on 100% suomalainen yritys, tällä hetkellä työllistämme n. 100 autoalan ammattilaista 14:lla toimipisteellämme ympäri Suomea. Olemme aloittaneet ensimmäisenä katsastusasemaketjuna autojen huoltopalvelut Mobil Expressin kanssa.

Toimintamme laajentuu ja haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Me pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset edut ja mukavan työympäristön.
Työ on mielenkiintoisen ja arvostettua. Meillä voit kehittyä ja kouluttautua ammatissasi!
Tervetuloa töihin mukavaan yrittäjähenkiseen työyhteisöön.

 • Katsastusmies, Rauma

  Parantaaksemme palvelutasoamme haemme Rauman toimipaikallemme katsastusmiestä.

  Haemme ensisijaisesti jo alalla ollutta henkilöä, mutta olemme valmiita myös kouluttamaan autoalaa tuntevan henkilön tehtävään. Katsastajaksi koulutettavalta vaaditaan auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus, sekä vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Myös kolmannen vuoden opinnot suorittanut insinööriopiskelija tai erityisammattitutkinnon suorittanut autoasentaja voi hakea tehtäviin.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin. Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä!

  Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

  Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on vakituinen.

  Lisätiedot ja hakemukset

  Tomi Niittymaa
  puh. 044 4232 202
  tomi.niittymaa@plus.fi

 • Katsastusmies, Pirkkala, Tampere

  Parantaaksemme palvelutasoamme, haemme Tampereen ja Pirkkalan toimipaikallemme katsastusmiestä. Hakijalla riittää kevyenkaluston katsastuskokemus ja katsastusoikeudet.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin. Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä!

  Olemme valmiita myös kouluttamaan autoalaa tuntevan henkilön tehtävään. Katsastajaksi koulutettavalta vaaditaan auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus, sekä vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Myös kolmannen vuoden opinnot suorittanut insinööriopiskelija tai ammattitutkinnon suorittanut autoasentaja voi hakea tehtäviin. SEURAAVA KATSASTAJAN ALALLETULOKOULUTUS ALKAA 21.8.2017!

  Työ alkaa heti ja työsuhde on vakituinen.

  Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

  Lisätiedot ja hakemukset

  Jukka Tervola
  puh. 040-544 9246
  jukka.tervola@plus.fi