Plus konserni on 100% suomalainen yritys, tällä hetkellä työllistämme n. 100 autoalan ammattilaista 14:lla toimipisteellämme ympäri Suomea. Olemme aloittaneet ensimmäisenä katsastusasemaketjuna autojen huoltopalvelut Mobil Expressin kanssa.

Toimintamme laajentuu ja haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä.

Me pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset edut ja mukavan työympäristön.
Työ on mielenkiintoisen ja arvostettua. Meillä voit kehittyä ja kouluttautua ammatissasi!
Tervetuloa töihin mukavaan yrittäjähenkiseen työyhteisöön.

 • Katsastusmies, Hämeenlinna, Lahti, Porvoo

  Parantaaksemme palvelutasoamme asemillamme, haemme reipasta katsastusmiestä Lahden, Hämeenlinnan ja Porvoon asemia palvelemaan.

  Voit työskennellä jollakin näistä asemista, tai oman valintasi mukaan kaikilla. Hakijalla riittää kevyenkaluston katsastuskokemus ja katsastusoikeudet. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin.

  Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä!

  Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme. Kysy lisää!

  Lisätiedot ja hakemukset

  Marko Aavikko, Plus Katsastus Oy
  toimitusjohtaja
  puh. 040-506 6686
  marko.aavikko@plus.fi

 • Katsastusmies, Helsinki, Vantaa

  Plus Katsastuksen kiireet jatkuvat pääkaupunkiseudulla ja tarvitsemme lisää katsastusmiehiä joukkoomme. Katsastusmiehen työtehtäviä ovat lähinnä kevyen kaluston katsastukset. Olemme valmiita myös kouluttamaan autoalaa tuntevan henkilön tehtävään.

  Katsastajaksi koulutettavalta vaaditaan auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus, sekä vähintään kuuden kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Myös kolmannen vuoden opinnot suorittanut insinööriopiskelija tai erityisammattitutkinnon suorittanut autoasentaja voi hakea tehtäviin.

  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja hyvän työilmapiirin. Toivomme sinulta myös erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä! Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen, kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

  Lisätiedot ja hakemukset

  Marko Aavikko, Plus Katsastus Oy
  toimitusjohtaja
  puh. 040-506 6686
  marko.aavikko@plus.fi