Plus Katsastuksen ajanvarauksen käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat sekä internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia että asiakaspalvelukeskuksen ja asemien asiakaspalvelun kautta tehtyjä varauksia.

Ehtojen hyväksyminen

Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot.

Ajoneuvon tiedot

Varmista, että varausjärjestelmän tarjoamat ajoneuvon tiedot täsmäävät ajoneuvoosi, eli että olet syöttänyt rekisteritunnuksen oikein ja järjestelmä on löytänyt oikean ajoneuvon.

Jos olet varaamassa aikaa O2-luokan perävaunulle, tai museoajoneuvolle, niin tarkista katsastusaikaväli aina myös rekisteröintitodistuksesta tai mahdollisesta aikaisemmasta katsastustodistuksesta.

Palvelujen valinta

Varausjärjestelmä ehdottaa määräaikaiskatsastusta varatessasi ajoneuvosi tarvitsemia lakisääteistä päästömittausta. Jos olet teettänyt tai olet aikeissa teettää tämän mittauksen toisaalla katsastukseen mennessä, voit poistaa ne varaukselta. Tällöin tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Todistus on voimassa 3 kuukautta sen antohetkestä.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä.

Varauksen maksaminen

Tietyt ajat edellyttävät palvelun maksamista ennakkoon, jotta saat ennakkomaksajan alennuksen.

Normaalihintaisten varausten maksun voi suorittaa joko ennakkoon netissä tai palvelupisteessä katsastuksen yhteydessä.

Maksun kirjautuminen voi viedä aikaa pankista ja maksutavasta riippuen 1–3 päivää. Jos varaat ja maksat ennakkoon aikaa lähitulevaisuuteen, tulosta tai varaudu esittämään kuitti maksustasi katsastuksessa. Arkistointitunnuksen sisältävä kuitti toimii virallisena maksuvahvistuksena.

Kuluttaja-asiakkaille on tarjolla laskuvaihtoehto netin varausjärjestelmän kautta aikaa ostaessa. Laskuvaihtoehto edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Maksutavan tarjoaja voi lisätä maksun päälle oman laskutuslisänsä. Tämä on kerrottu kyseisen maksutavan yhteydessä.

Asemillamme käy maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit. Kaikilla muilla asemilla, paitsi Kannuksen asemalla, käy maksuvälineenä myös käteinen raha.

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Ennakkoon maksetun tai maksamattoman ajan voi siirtää osoitteen www.varaus.plus.fi/muokkaus tai asiakaspalvelumme kautta.

Alennusten yhdistäminen

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

Katsastukseen saapuminen

Varaamasi palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Ilmoittaudu kuitenkin asemalla toimistossa n. 10 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa milloin tahansa jos varattua palvelua ei ole käytetty. Jos olet maksanut varauksen etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksun palautusta varten. Maksun palautuksesta ei koidu sinulle kustannuksia. Maksu palautetaan samaa maksutapaa käyttäen jolla alkuperäinenkin veloitus on tehty.

Myös ilmoittamatta saapumatta jätetyn varatun ajan maksu palautetaan pyynnöstä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Plus Katsastukseen.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot