Skip to main content

Plus Katsastus on 100 % suomalainen katsastusasemaketju, joka toimii ympäri Suomen yli 40 aseman voimalla.

Varaa aikaEtsi asema

Plus Katsastus on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien omistama ja hallinnoima katsastusalan konserni. Tarkoituksenamme on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella.

Yrittäjillämme on halu palvella autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä pyrkimystä tukee yrittäjien pitkä kokemus autokatsastusalalta.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota positiivisia katsastuskokemuksia autoilijoille, sekä turvata heidän matkansa huolellisesti tarkastetulla ajoneuvolla.

Markkinoiden parhaimmistoon kuuluvat mitta- ja tarkastuslaitteet takaavat, että ajoneuvosi on huippukunnossa eikä saastuta luontoa tarpeettomasti.

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista katsastuspalvelua nopeasti ja tehokkaasti.

Henkilökuntamme toimii aidolla palveluasenteella ja on sitoutunutta, sekä motivoitunutta.

Olemmekin vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme huomaavat hyvän ja aidon palvelunasenteemme.

Plus Katsastuksen asemille on mahdollista varata katsastusaika etukäteen plus.fi -sivuston kautta. Ennakkovarauksella saat katsastuksen edullisemmin, sen voi kätevästi maksaa etukäteen ja pääset katsastukseen ilman jonottamista. Palvelun käyttö on todella helppoa, joten kannattaa kokeilla!

Plus Katsastus on hankkinut jokaiselle ketjun asemalle katsastuksen toimilupalain edellyttämän laatusertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa, että toimipaikkamme laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2008 standardin vaatimukset.

ISO 9001:2008 on kansainvälinen laadunhallintastandardi, joka soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja toiminnasta riippumatta. Se perustuu kahdeksaan laadunhallinnan periaatteeseen, jotka kaikki ovat hyvään liiketoimintatapaan kuuluvia perusasioita:

  • Asiakassuuntautuneisuus
  • Johtajuus
  • Työntekijöiden sitoutuminen
  • Prosessiajattelu
  • Järjestelmäkeskeinen johtamistapa
  • Jatkuva toiminnan parantaminen
  • Tosiasioihin perustuva päätöksenteko
  • Molemminpuolista hyötyä tuottavat suhteet toimittajiin