Plus Katsastus on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien hallinnoima katsastusalan yhtiö, jonka tarkoituksena on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella.

Plus Katsastus yrittäjiä on jo laajasti ympäri suomea ja tulemme tulevaisuudessa laajenemaan lähemmäksi sinua. Seuraa sivustoltamme eri konttorien uutisia kohdasta ajankohtaista.

Yrittäjillämme on halu palvella autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla, tätä tukeekin yrittäjien pitkä kokemus autokatsastusalalta.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota positiivisia katsastuskokemuksia autoilijoille, sekä turvata heidän matkansa huolellisesti tarkastetulla ajoneuvolla.

Pidämme huolta myös ympäristöstämme. Markkinoiden parhaimmistoon kuuluvat mitta- ja tarkastuslaiteet takaavat, että ajoneuvosi on huippukunnossa eikä saastuta luontoa tarpeettomasti.
Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista katsastuspalvelua nopeasti ja tehokkaasti.
Yrityksellämme on Avainlippu-alkuperämerkki joka kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Henkilökuntamme toimii aidolla palveluasenteella ja on sitoutunutta, sekä motivoitunutta. Olemmekin vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme huomaavat hyvän ja aidon palvelunasenteemme.

Katsastus ilman jonottamista ja edullisella hinnalla.

Plus Katsastuksen asemille on mahdollista varata katsastusaika etukäteen www.plus.fi sivuston kautta. Ennakovarauksella saat katsastuksen edullisemmin, sen voi kätevästi maksaa etukäteen ja pääset katsastukseen ilman jonottamista. Palvelun käyttö on todella helppoa, joten kannattaa kokeilla!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt avainlippu-tunnuksen Plus Katsastuksen palveluille

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo asiakkaille palvelumme kotimaisuudesta ja arvoistamme. Merkki viestii asiakkaillemme yrittäjyydestä ja laadusta, arvostamme turvallisuutta sekä vastuullisuutta.

Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Tervetuloa autokatsastukseen Plus Katsastuksen asemille.

Olemme sertifioitu yritys

Plus Katsastus on hankkinut jokaiselle ketjun asemalle uuden katsastuksen toimilupalain edellyttämän laatusertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa, että toimipaikkamme laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2008 standardin vaatimukset. Plus Katsastus Oy on kotimaisista toimijoista ensimmäisten yritysten joukossa, joiden toiminta täyttää sertifikaatin vaatimukset.

ISO 9001:2008 on kansainvälinen laadunhallintastandardi, joka soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja toiminnasta riippumatta. Se perustuu kahdeksaan laadunhallinnan periaatteeseen, jotka kaikki ovat hyvään liiketoimintatapaan kuuluvia perusasioita:

  • Asiakassuuntautuneisuus
  • Johtajuus
  • Työntekijöiden sitoutuminen
  • Prosessiajattelu
  • Järjestelmäkeskeinen johtamistapa
  • Jatkuva toiminnan parantaminen
  • Tosiasioihin perustuva päätöksenteko
  • Molemminpuolista hyötyä tuottavat suhteet toimittajiin