Plus Katsastus on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien omistama ja hallinnoima katsastusalan konserni. Tarkoituksenamme on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella.

Yrittäjillämme on halu palvella autoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä pyrkimystä tukee yrittäjien pitkä kokemus autokatsastusalalta.

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota positiivisia katsastuskokemuksia autoilijoille, sekä turvata heidän matkansa huolellisesti tarkastetulla ajoneuvolla.

Pidämme huolta myös ympäristöstämme

Markkinoiden parhaimmistoon kuuluvat mitta- ja tarkastuslaitteet takaavat, että ajoneuvosi on huippukunnossa eikä saastuta luontoa tarpeettomasti.

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista katsastuspalvelua nopeasti ja tehokkaasti.

Henkilökuntamme toimii aidolla palveluasenteella ja on sitoutunutta, sekä motivoitunutta.

Olemmekin vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme huomaavat hyvän ja aidon palvelunasenteemme.

Katsastus ilman jonottamista ja edullisella hinnalla

Plus Katsastuksen asemille on mahdollista varata katsastusaika etukäteen www.plus.fi sivuston kautta. Ennakovarauksella saat katsastuksen edullisemmin, sen voi kätevästi maksaa etukäteen ja pääset katsastukseen ilman jonottamista. Palvelun käyttö on todella helppoa, joten kannattaa kokeilla!

Olemme sertifioitu yritys

Plus Katsastus on hankkinut jokaiselle ketjun asemalle katsastuksen toimilupalain edellyttämän laatusertifikaatin. Sertifikaatti osoittaa, että toimipaikkamme laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2008 standardin vaatimukset. 

ISO 9001:2008 on kansainvälinen laadunhallintastandardi, joka soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja toiminnasta riippumatta. Se perustuu kahdeksaan laadunhallinnan periaatteeseen, jotka kaikki ovat hyvään liiketoimintatapaan kuuluvia perusasioita:

  • Asiakassuuntautuneisuus
  • Johtajuus
  • Työntekijöiden sitoutuminen
  • Prosessiajattelu
  • Järjestelmäkeskeinen johtamistapa
  • Jatkuva toiminnan parantaminen
  • Tosiasioihin perustuva päätöksenteko
  • Molemminpuolista hyötyä tuottavat suhteet toimittajiin