Raskaan kaluston katsastus palvelupisteissä Haapavesi, Kajaani, Kalajoki, Kankaanpää, Kannus, Kokkola, Kuopio, Loimaa, Jyväskylä Arela, Mäntsälä, Pihtipudas, Pori Herralahti, Raisio, Rauma Kairakatu, Rauma Kortela, Salo ja Ylivieska.

Raskaan kaluston katsastuksissa sekä erilaisissa tarkastusasioissa palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti ajanvarauksella palvelun sujuvuuden takaamiseksi.

Määräaikaiskatsastusten ja jarrusovitusten lisäksi suoritamme raskaalle kalustolle ADR-, muutos-, maahantuonti-, ja rekisteröintikatsastuksia sekä TIR- ja takalaitanostimien tarkastuksia.

Kokonaismassaltaan yli 3500 kg painava ajoneuvo on katsastettava viimeistään vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Tämän jälkeen katsastus on suoritettava vuosittain.

Varaamalla ajan raskaan kaluston määräaikais- ja erikoistarkastuksiin pystymme palvelemaan asiakkaita ilman ylimääräistä jonottelua. Yritysasiakkaillamme on mahdollisuus varata myös vakioaika.

Meillä voit yritysasiakkaana ostaa laskulle heti ensimmäisellä käyntikerralla, täytät vaan laskutussopimuksen tiskillä. Voit täyttää ja lähettää sen myös ennakkoon, ennen käyntiäsi.