Skip to main content

Plus Katsastus on 100 % suomalainen katsastusasemaketju, joka toimii ympäri Suomen yli 30 aseman voimalla.

Katsastamme myös perä- sekä asuntovaunuja.

  • O1-luokan perävaunuja (kevyet perävaunut, joiden kokonaismassa on alle 750 kg) ei tarvitse lainkaan määräaikaiskatsastaa.
  • O2-luokan perävaunut (kokonaismassa 751-3500 kg) on katsastettava ensimmäisen kerran kalenterivuoden loppuun mennessä sinä vuonna, jolloin käyttöönottopäivästä on kulunut kaksi vuotta. Tähän ryhmään kuuluvat myös matkailu- ja veneenkuljetusperävaunut.
  • O3-luokan ajoneuvon kokonaismassa on suurempi kuin 3,5 tonnia, mutta enintään 10 tonnia. O3-luokan katsastukset asemilla joilla palvelemme raskasta kalustoa.
  • O4-luokan ajoneuvon kokonaismassa on suurempi kuin 10 tonnia. O4-katsastukset asemilla joilla palvelemme raskasta kalustoa.
  • R-luokan ajoneuvo on tavaran kuljetukseen tarkoitettu traktorin perävaunu.

Esimerkiksi O2-luokan perävaunun, jonka rekisteröintitodistuksessa on käyttöönottopäivämäärä 15.5.2014, ensimmäisen katsastuksen aika on 1.1. – 31.12.2016.

Tämän jälkeen perävaunu katsastetaan kahden vuoden välein kalenterivuoden loppuun mennessä.

Valituilla asemilla voit hyödyntää ennakkomaksajan etua! Varaa ja maksa O2-luokan perävaunun katsastus ennakkoon. http://varaus.plus.fi

Jos yrityksellänne on useampi ajoneuvo tai suoritatte katsastuksia asiakkaanne puolesta, on laskutus mukavin tapa hoitaa maksuliikenne.

Laskutussopimuksen saatte kätevästi tehtyä alla olevan linkin kautta tai käymällä meillä paikan päällä.

Laskutuspalvelu yrityksille